Met de start van Faas Audiovisuele dienstverlening B.V. in 2005 werd de basis gelegd voor een innovatieve onderneming met een eigen visie. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen dat wij een betrouwbare partner zijn in de professionele AV-branche. Voor onze op maat gemaakte oplossingen werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten en A-merken zoals o.a. Extron, Kramer, Samsung, LG, i3 Technologies, Smart Board en Nec.

Wij bieden hoogtechnologische apparatuur die probleemloos werkt en waar u onder alle omstandigheden op kunt vertrouwen. Presentatie- en collegezalen, klaslokalen, verhoorstudio’s, kortom alle ruimtes waar beeld en geluid een cruciale rol spelen worden door onze AV-technici ingericht met de op uw doel afgestemde apparatuur.

Naast de verkoop van audiovisuele middelen, hebben wij een ruim aanbod aan apparatuur die u bij ons kunt huren. Wanneer u eenmalig, voor een bepaalde periode of op verschillende locaties audiovisuele ondersteuning nodig hebt, kan huren een goede oplossing zijn. Bovendien bent u dan altijd verzekerd van goed werkende en hoogwaardige apparatuur die ter plekke voor u wordt geïnstalleerd en waarbij u geen omkijken heeft naar vervoer of onderhoud.

De combinatie van betrouwbare apparatuur, ons hoge service-level en onze flexibiliteit heeft ervoor gezorgd dat wij in korte tijd een solide reputatie hebben opgebouwd. Onze relaties eisen een hoge mate van kwaliteit en maken graag gebruik van de nieuwste ontwikkelingen. Onze expertise op het vlak van audiovisuele middelen is dan ook niet onopgemerkt gebleven in zowel het binnen- als buitenland.

Address & Contact

Our Address

Het Ambacht 6 6931 EZ Westervoort